Lundroi me gomone mes pushuesve, drejtuesi gjobitet me 1 milion Lekë të vjetra

11 muaj, 2 javë më parë - 24 Korrik 2023, opinion
Lundroi me gomone mes pushuesve, drejtuesi gjobitet me 1 milion Lekë të vjetra
Policia Kufitare e Durrësit ka ndëshkuar ditën e sotme me masën administrative 100 000 lekë të rinj, drejtuesin e një mjeti lundrues gomone.

Sipas uniformave blu, drejtuesi me gomone, kishte shkelur perimetrin e sigurisë duke vënë në rrezik jetën e plazhistëve.

Policia Kufitare dhe Njësia Policore Detare kanë ndërhynë menjëherë dhe bllokuan mjetin lundrues.

“Policia Kufitare e Durrësit dhe Njësia Policore Detare, pas marrjes së njoftimit nga shërbimet e patrullës tokësore që patrullon në vijën bregdetare dhe nga pushues në plazhin e Spillesë, se një mjet lundrues  gomone po lundronte brenda perimetrit të sigurisë, duke rrezikuar jetën e plazhistëve, menjëherë kanë shkuar në adresën e dhënë.

Policia Kufitare identifikoi mjetin lundrues (gomone) dhe bëri bllokimin e menjëhershëm të tij.

Gjithashtu, ndëshkoi me masë administrative 100 000 lekë të rinj, drejtuesin e mjetit lundrues gomone, për ushtrim të aktivitetit jashtë zonave të miratuara, duke rrezikuar jetën e pushuesve.

Mjeti i bllokuar u shoqërua në ambientet e SPK Durrës”, tha policia.

Support Ukraine