Lufta brenda familjes, VW Golf R i ri kundër Golf GTD dhe Golf GTI

4 vjet, 11 muaj më parë - 23 Gusht 2017, Gazeta Express
Lufta brenda familjes, VW Golf R i ri kundër Golf GTD dhe Golf GTI
Cili është varianti juaj i preferuar, GTI, GTD apo R?

Car.co.za ka provuar perfomancën e tri varianteve sportive të modelit Golf nga Volkswagen, transmeton Express. Këto vetura janë testuar në një pistë për të parë se cila nga to është më e shpejta.

Support Ukraine