BMW përplaset në muri, nuk e gjen asgjë

18 Prill 2017 - Gazeta Express

BMW përplaset në muri, nuk e gjen asgjë

Në shikim të parë, kjo BMW e fotografuar më poshtë duket sikur i përket një pune arti në të cilën pjesa e përparme e saj është prerë dhe qëndron mbështetur për murin.

Por, historia e vërtetë është më interesante dhe është bërë hit në Reddit. Besojeni apo jo, kjo është një përplasje e vërtetë.

Edhe pse nuk dihet se ku ndodhi incidenti saktësisht, bëhet e ditur se ngjarja ndodhi diku në Mbretëri të Bashkuar.

Ajo çfarë është edhe më interesante rreth kësaj fotografie është se BMW ka mbetur në mënyrë të përsosur pingul me murin dhe nuk duket se ka ndonjë dëmtim të dukshëm.