Aksioni për mjetet luksoze, sekuestrohen 10 makina në Berat

27 Shtator 2017 - Gazeta Shqiptare

Aksioni për mjetet luksoze, sekuestrohen 10 makina në Berat

Policia ka bllokuar sot në qytetin e Beratit, 10 makina luksoze, pas verifikimit të dokumentacionit, ku ato kanë rezultuar me mangësi ose e kanë pasur të falsifikuar

Operacioni policor "Vjeshtë 2017" është shtrirë sot dhe në Berat, pas Fierit dhe Vlorës.

Makinat pa dokumentacion që dyshohet se janë futur kontrabandë nga vendet e BE-së ose janë siguruara nga burime të paligjshme janë bllokuar në postblloqet e ngritura nga Policia dhe forcat speciale.