Aksidentohet autobusi i Kombinatit, përplaset me koshin e mbeturinave dhe …

1 vit, 9 muaj më parë - 17 Maj 2022, opinion
Aksidentohet autobusi i Kombinatit, përplaset me koshin e mbeturinave dhe …
Një tjetër autobus është aksidentuar në Tiranë. Këtë herë ka qenë autobusi i linjës Kinostudio-Kombinat, i cili është përplasur me një kosh mbeturinash në afërsi të zonës së Misto Mame.

Fatmirësisht nga përplasja nuk ka pasagjerë të lënduar, por vetëm dëme materiale.

Sikurse duket nga fotot mjetit të transportit publik i janë thyer xhamat e dyerve.

Support Ukraine