Aksidentet që iu marrin jetën shqiptarëve

3 vjet, 4 muaj më parë - 22 Mars 2019, opinion
Illustration
Illustration
Një tjetër aksident me vdekje. Sipas policisë lokale një automjet tip “Benz” ka përplasur për vdekje një këmbësor në Velipojë.

Përplasja ka qenë e fortë dhe 40-vjeçari Bujar Buhaj fatkeqësisht ka ndërruar jetë.

Policia ka ndaluar drejtuesin e automjetit, Miklovan Leka. Ky është aksidenti i tretë brenda ditës së sotme, me viktima.

Nga ana tjetër sipas INSTAT, në muajin shkurt të këtij vitit kanë ndodhur 125 aksidente rrugore nga 113 aksidente të ndodhur në shkurt të 2018.

Po sipas INSTAT, numri i të aksidentuarve ( të vrarë dhe të plagosur) është 154 persona nga 148 që ishte një vit më parë, duke u rritur me 4,1 %.

Support Ukraine