Aksident në Tiranë, përplasen 4 mjete, njëra futet në lokal

2 vjet, 9 muaj më parë - 12 Gusht 2019, Gazeta Shqiptare
Aksident në Tiranë, përplasen 4 mjete, njëra futet në lokal
Një aksident rrugor ka ndodhur pak çaste më parë tek “Komuna e Parisit” në Tiranë. Në të janë përfshirë katër automjete, mes tyre edhe një makinë, e cila shërbente për mbledhjen e mbeturinave në kryeqytet.

Një aksident rrugor ka ndodhur pak çaste më parë tek “Komuna e Parisit” në Tiranë.  Në të janë përfshirë katër automjete, mes tyre edhe një makinë, e cila shërbente për mbledhjen e mbeturinave në kryeqytet.

Në foto e shkrepura nga “LSA” duken qartë pasojat e aksidentit, por fatmirësisht nuk raportohet për të lënduar.Njëra prej makinave është përplasur me pemën duke e rrëzuar, dhe më pas ka përfunduar brenda lokalit duke vënë në rrezik edhe jetën e klientëve.