Aksident i shumëfishtë në autostradën Tiranë-Durrës, bllokohet trafiku

3 vjet më parë - 14 Qershor 2021, Gazeta Shqiptare
Aksident i shumëfishtë në autostradën Tiranë-Durrës, bllokohet trafiku
Një aksident ka ndodhur në autostradën Tiranë-Durrës pak minuta më parë. Ashtu si shihet edhe nga fotot, të paktën 3 makina janë përfshirë në këtë aksident, por për fat të mirë pa dëme në njerëz.

Për pak minuta është bllokuar edhe qarkullimi në këtë aks.

Ka qenë ndërhyrja e policisë ajo që ka zhbllokuar qarkullimin, si dhe ka bërë qetësimin e palëve, që si shihet kanë dal të acaruar nga mjetet e tyre të aksidentuara.

Support Ukraine