Adhurues të Golfit, njihuni me Golf 8

3 vjet, 5 muaj më parë - 20 Shkurt 2019, Gazeta Express
Adhurues të Golfit, njihuni me Golf 8
VW ka gati gjeneratën e tetë të Golf-it.

VW kishte thyer heshtjen më herët për gjeneratën e ardhshme të Golf-it, duke zbuluar se ka investuar 1.8 miliardë euro në zhvillimin e modelit e tij dhe ka konfirmuar datën e lansimit të tij.

Makinat e para janë planifikuar që të dalin nga linja e prodhimit nga fabrika e tyre në Wolfsburg, siç kanë thënë ata, pas 75 jave nga tani, që i bie nga fundi i qershorit të 2019-ës,

VW kishte thënë se Golf do t'i nënshtrohet transformimit të tij më të madh në 43 vite për gjeneratën e ardhshme derisa marka gjermane përgatitet të lansojë teknologjinë hibride dhe të ndërroj komplet interierin e tij.

Më poshtë keni disa foto të këtij modeli të ri, e që me gjasë kanë qenë gjatë testimit.

Support Ukraine