2011' Ford Focus photo #1
2011' Ford Focus photo #2
2011' Ford Focus photo #3
2011' Ford Focus photo #4
2011' Ford Focus photo #5
2011' Ford Focus photo #6
6 foto

2011' Ford Focus

Sinjalizoni këtë reklamë!Vlerësojeni këtë!Shto te të preferuarat
€5,600
Publikuar 29 Maj 2024ID: sUDKi0

Information from the owner

Mosha: 13 vjet
Kilometrazhi: 200000 km
Karburanti: Naftë
Transmision: Mekanike
Ngjyra e jashtme: E zezë

Komente të shitësit rreth 2011' Ford Focus

𝙏𝙞𝙩𝙪𝙡𝙡𝙞 : Ford
𝙈𝙖𝙧𝙠𝙖 : Focus
𝙑𝙞𝙩𝙞 𝙞 𝙋𝙧𝙤𝙙𝙝𝙞𝙢𝙞𝙩 : 2011
𝙆𝙞𝙡𝙤𝙢𝙚𝙩𝙧𝙖 : 212.682
𝙁𝙤𝙧𝙘𝙖 𝙈𝙤𝙩𝙤𝙧𝙧𝙞𝙠𝙚 : 1.6
𝙇𝙚𝙣𝙙𝙖 𝘿𝙟𝙚𝙜𝙚𝙨𝙚 : Naft
𝙏𝙧𝙖𝙣𝙨𝙢𝙞𝙨𝙞𝙤𝙣𝙞 : Manual
𝘾𝙢𝙞𝙢𝙞 : 5.600€ I diskutueshem
𝙉𝙪𝙢𝙧𝙞 𝙄 𝘿𝙮𝙚𝙧𝙫𝙚 : 5
𝙋𝙚𝙧𝙨𝙝𝙠𝙧𝙞𝙢 𝙄 𝙎𝙝𝙠𝙪𝙧𝙩𝙚𝙧 : Makina esht e sapo ardhur me dogan te paguar , ne gjendje perfekte motorrike dhe estetike

Support Ukraine