Shto te të preferuarat

1991' Mercedes-Benz

Të diskutueshme
Sinjalizoni këtë reklamë!
  • 1991 Mercedes-Benz në Berat, Shqipëri
  • 1991 Mercedes-Benz në Berat, Shqipëri
I skaduar
Lloj: Kamion
Kilometrazhi:200 km
Zhvendosje:2500 cc
Karburanti:Naftë
Transmision: Mekanike
Ngjyra:Portokalli

Ne gjendje te mire dhe me nje cmim te arsyshem.

Shiteni Makinën Tuaj