Gjeni Mjete Komerciale 

Mekanizëm komercial në Berat

Bëj

Viti

Çmimi

E dhëna hyrëse nuk është një numër!
E dhëna hyrëse nuk është një numër!

Vendndodhje

Kërkoni
 • €10,000

  2009' Mercedes-Benz 17-22

  I skaduar17 Tetor 2019, Berat

  Shitet kamion me gabine tipi ri ,,me motor17 22, 4x4 me reduktor para mbrapa me vinxh me goma te reja me bateri te reja ,,ne ... 

  Shto te të preferuarat

 • 2006' Mercedes-Benz

  €13,000

  2006' Mercedes-Benz

  I skaduar8 Mars 2017, Berat

  185 cc, Naftë 307000 km  Mekanike  Blu 

   

  Shto te të preferuarat

 • 1998' Ford

  €1,000

  1998' Ford

  I skaduar28 Shkurt 2017, Berat

  2500 cc, Naftë  Mekanike  

  Kamjocine Ford Transit, me rimokio vete shkarkuse ideale per ndertime obiekti ose rruge. e ardhur nga Anglia me dogane te paguar. Aktualisht taksat e vitit ... 

  Shto te të preferuarat

 • 2006' Mercedes-Benz

  €13,000

  2006' Mercedes-Benz

  I skaduar28 Shkurt 2017, Berat

  185 cc, Naftë 307000 km  Mekanike  Blu 

   

  Shto te të preferuarat

 • 2003' Opel

  Të diskutueshme

  2003' Opel

  I skaduar15 Shkurt 2017, Berat

  1700 cc, Naftë 150000 km  Mekanike  E bardhë 

   

  Shto te të preferuarat

 • 2000' Mercedes-Benz

  Të diskutueshme

  2000' Mercedes-Benz

  I skaduar15 Shkurt 2017, Berat

  220 cc, Naftë 180000 km  Mekanike  Gri 

  fugoni eshte ne gjendje shm te mir si mekanike ashtu dhe xhenerike me taksa te paguara deri ne shtator te 2017 shitet per arsye mos ... 

  Shto te të preferuarat

 • 2004' Mercedes-Benz

  €5,000

  2004' Mercedes-Benz

  I skaduar15 Shkurt 2017, Berat

  4000 cc, Naftë  Mekanike  

  8+1 vende , Kontaktoni per cdo informacion shtese . 

  Shto te të preferuarat

 • 1991' Mercedes-Benz

  Të diskutueshme

  1991' Mercedes-Benz

  I skaduar8 Shkurt 2017, Berat

  2500 cc, Naftë 200 km  Mekanike  Portokalli 

  Ne gjendje te mire dhe me nje cmim te arsyshem. 

  Shto te të preferuarat

Shiteni Makinën Tuaj