U prezantua modeli evropian i Ford Mustang GT 2018

4 vjet, 8 muaj më parë - 13 Shtator 2017, Gazeta Express
U prezantua modeli evropian i Ford Mustang GT 2018
Në Frankfurt Motor Show, Ford prezantoi Mustangun e ri për Evropë.

Ky model i ri vjen më përmirësime të mëdha në dizajn, motor më të sofistikuar, përmirësime në amortizim si dhe teknologji të avancuara për parandalimin e aksidenteve, transmeton Express. Gjëja e parë që bie në sy është dizajni më atletik, dritat e përparme LED që mungonin në modelet e mëhershme si dhe mundësia e përzgjedhjes së 11 ngjyrave të ndryshme.

Motori 5.0-litër V8 është përmirësuar dukshëm duke prodhuar kështu 450PS, fuqi kjo e cila tek rrotat kalon përmes transmisionit automatik me 10 shpejtësi.