Tipari i Audisë se re do iu “lë pa mend”

3 vjet, 2 muaj më parë - 22 Shkurt 2019, Gazeta Express
Tipari i Audisë se re do iu “lë pa mend”
Shoferët e veturave të tipit "Audi" mund të përjetojnë një tipar të ri: atë që do t'iu tregojë se sa shpejt të vozisni për t'i kapur dritat e gjelbra.

Prodhuesi i makinave informoi për sistemin e vet "GLOSA" rreth dy vjet më parë, që iu ofron shoferëve më shumë informacion rreth dritave të kuqe dhe sa kohë duhet të presin. Por këtë javë, sistemi i ri që do lansohet do të informojë gjithçka rreth dritës së gjelbër.

Me atë që Audi e quan "(GLOSA)", shoferëve iu mundësohet të lidhen me infrastrukturën e qytetit dhe mund të "luajnë" sistemin duke shkuar në një limit të shpejtësisë së rekomanduar.