SKODA KAMIQ i përshtatshëm në mënyrë të përsosur!

3 vjet, 9 muaj më parë - 6 Dhjetor 2019, Gazeta Express
SKODA KAMIQ i përshtatshëm në mënyrë të përsosur!
SKODA KAMIQ vjen me dizajn dinamik dhe linja të rafinuara. Perfekt për njerëzit që vendosin vetë trendet, në vend që ti ndjekin ato.

KAMIQ është një SUV shumë i përshtatshëm për rrugët e qytetit.

Si dhe vet emri KAMIQ që në gjuhën shqipe do të thotë "diçka që përshtatet në mënyrë të përsosur", nuk ka dyshim që çdo klient do ta ndjejë përsosmërinë dhe komoditetin e kësaj veture të veçante!

Me një dizajn emotiv, sisteme të avancuara të asistencës, hapësirë e mjaftueshme dhe komode si dhe shumë karakteristika të tjera e bëjnë këtë veturë shumë të veçantë!

ŠKODA KAMIQ e ka vazhduar stilin e suksesshëm të dizajnit të SUV si në KODIAQ dhe KAROQ mirëpo vjen me veçori të reja vizuele, të tilla si drita të ditës mbi fenerët kryesorë dhe shumë risi të tjera.

Na vizitoni në Porsche Prishtina për ta testuar nga afër përvojën unike me SKODA KAMIQ

Support Ukraine