Sekuestrimi i 2 milionë eurove në Durrës, gazetarja: Kamioni kishte 4 ditë në Itali, kontrolli u krye…

3 vjet, 10 muaj më parë - 15 Qershor 2020, Gazeta Shqiptare
Sekuestrimi i 2 milionë eurove në Durrës, gazetarja: Kamioni kishte 4 ditë në Itali, kontrolli u krye…
Sot në Portin e Durrësit u ndalua një kamion me afër 2 milionë euro brenda tij.

Gazetarja Klodiana Haxhiaj raporton se targat e kamionit ku u gjet shuma e madhe e parave është TR 2046 U.

Kamioni është kthyer ditën e djeshme në orën 01:30 minuta nga Bari, ndërsa përpara katër ditësh ka dalë nga Shqipëria. Policia e ka bllokuar kamionin për kontroll, pas dyshimeve që kishin forcat e policisë, pas marrjes së informacionit në rrugë operative.

Ndërsa, gazetarja Bezat raporton se bëhet me dije se paratë u gjeten te fshehura mes kokës së kamionit dhe rimorkios. Nuk është zbuluar ende numri i saktë i parave, pasi vijon numërimi.

Kamioni me targe TR 2046 U i përket një firme fasonesh që sjell në vend materiale për këpucë femrash.

Support Ukraine