Radhë kilometrike në autostradën e re Thumanë-Kashar, hiqet përkohësisht pagesa! Dy sportelet nuk përballojnë dot fluksin

1 javë, 3 ditë më parë - 9 Korrik 2024, opinion
Radhë kilometrike në autostradën e re Thumanë-Kashar, hiqet përkohësisht pagesa! Dy sportelet nuk përballojnë dot fluksin
Është hequr përkohësisht pagesa në autostradën Thumanë-Kashar për shkak të radhëve kilometrike të krijuara.

Dy sportelet raportohet se nuk përballojnë dot fluksin e automjeteve, raporton News24. 

Pagesa e tarifës në sportele krijonte radhë të gjata makinash në autostradë duke bllokuar kështu qarkullimin. 

Mëngjesin e sotëm radha e mjeteve i kalonte 10 kilometra dhe filloi nga dalja e autostradës në afërsi të Rinasit, deri tek fshatit Larushk. 

Sportelet e vendosura nga firma koncesionare nuk ishin në gjendje të perballonin fluksin e madh të mjeteve që përshkojnë këtë aks nga veriu në drejtim të Shqipërisë së mesme. 

Trafik në autostradën e re Thumanë-Kashar, radha e automjeteve i kalon 10 kilometra 

Trafik i rënduar është raportuar mëngjesin e sotëm në autostradën e re Thumanë – Kashar. 

Mësohet se radha e mjeteve i kalon 10 kilometra dhe fillon nga dalja e autostradës në afërsi të Rinasit e deri në afërsi të fshatit Larushk. 

Shkak mendohet te jete aplikimi i pagesës së kësaj autostrade. 

Sportelet nuk janë në gjendje të përballojnë fluksin e madh të mjeteve që përshkojnë këtë aks nga veriu në drejtim të Shqipërisë së mesme. 

Support Ukraine