Pronari i përkushtuar ndaj veturave, nuk lejoi t’i dëmtohen nga ujërat e stuhisë

4 vjet, 11 muaj më parë - 4 Shtator 2017, Gazeta Express
Pronari i përkushtuar ndaj veturave, nuk lejoi t’i dëmtohen nga ujërat e stuhisë
Cody W. Crochet nga Teksasi i Shteteve të Bashkuara, nuk ka lejuar që makinat e tij BMW, të lagen nga ujërat e Uraganit Harvey.

Ai ka shfrytëzuar pajisjet që çojnë makinat kur riparohen, rimorkion e kamionit, si dhe blloqe betoni që t'i mbajë lartë, transmeton Telegrafi.

Në këtë formë ai është siguruar që BMW E36 M3, një tjetër model M3, si dhe BMW X5, të shpëtojnë pa asnjë dëmtim.

Raportohet se mbi gjysmë milion vetura janë dëmtuar rëndë vetëm në Houston.

Support Ukraine