Nisin punimet për mbikalimin e TEG-ut, si do të devijohet trafiku

3 vjet më parë - 24 Shkurt 2021, opinion
Nisin punimet për mbikalimin e TEG-ut, si do të devijohet trafiku
Autoriteti Rrugor Shqiptar ka bërë me dije se ka nisur puna për mbikalimin e TEG-ut dhe rrugët lidhëse të tij.

Ndërkaq, nëpërmjet një njoftimi në “Facebook”, bëhet me dije se automjetet do të lëvizin vetëm në dy korsi pasi njëra prej tyre do të jetë e bllokuar.

“Është vënë në zbatim Plani i Menaxhimit të Trafikut për Projektin “Ndërtim Rruga mbikalimi Teg dhe rrugët lidhëse të tij”, është bërë vendosja e sinjalistikës së nevojshme të përkohshme për të orientuar përdoruesit e rrugës në përdorimin e dy korsive.

Do të punohet vetëm në pjesën Veriore Tiranë-Rrethrrotullimi Teg, 24/7  Faza e parë e menaxhimit të trafikut parashikon reduktim të korsive ekzistuese nga 3 në 2, në një gjatësi prej 150m pa hyrë në rrethrrotullimin e TEG-ut”, njofton ARRSh.

Support Ukraine