Mercedesi i ri ju lë pa fjalë

15 Janar 2017 - Gazeta Express

2018 Mercedes E Coupe

Anëtari i tretë në versionin Coupe të Mercedes-Benz debutoi në ngjarjen e veturave në Detroit në formë të një modeli E-Class.

I shfaqur më poshtë përmes fotografive, modeli E400 4Matic është një version mes modeleve C dhe S-Class, por që sjell një stil dhe luks më të madh se modelet e tjera.

Vetura përdorë një motor 3.0 me 329 kuaj-fuqi, së bashku me një transmision automatik prej nëntë shpejtësive, transmeton Gazeta Express.

Brenda, E-Class Coupe është pothuajse identik me modelin sedan por ka disa punime më të veçanta.