Mercedes mban kurorën, lë pas BMW-në dhe Audi-në

5 vjet, 1 muaj më parë - 14 Gusht 2017, Gazeta Express
Mercedes mban kurorën, lë pas BMW-në dhe Audi-në
Në luftën për tregun e veturave Premium, Mercedes mban kurorën për vitin 2017.

Sipas shifrave të shitjes nga muaji janar deri në muajin korrik 2017, Mercedes prin me 1,326,065 njësi të shitura, i ndjekur nga BMW me 1,191,547 njësi dhe pas BMW vjen Audi me 1,063,550 të shitura, transmeton Express. Këto shifra përfshijnë shitjet në nivel global.

Support Ukraine