Ja si është të përplasesh me veturë në shpejtësi prej 190kmh

4 vjet, 10 muaj më parë - 10 Tetor 2017, Gazeta Express
Ja si është të përplasesh me veturë në shpejtësi prej 190kmh
E vërteta është se, aksidentet me veturë janë të tmerrshme, qoftë vetëm duke i shikuar apo edhe duke i përjetuar.

Veturat e reja janë më të sigurta me disa pajisje shtesë, senzorë dhe çanta ajri. Por, të gjitha këto gjëra janë të dobishme në aksidente me shpejtësi më të vogla, por çfarë ndodh në shpejtësi më të mëdha?

Për ta kuptuar këtë, dikush e ka postuar një video në YouTube ku shfaqet një Ford Focus duke u përplasur me një shpejtësi prej 190kmh.

Shikojeni videon:

Support Ukraine