Ja se si BMW shkatërron veturat e pashitura

5 vjet, 6 muaj më parë - 9 Shkurt 2017, Gazeta Express
Ja se si BMW shkatërron veturat e pashitura
Është e dhimbshme kur shikon këto vetura të reja të shkatërrohen.

BMW ka një fabrikë ky shkatërrohen dhe riciklohen veturat e pashitura, ato me defekte, veturat e kthyera apo të ndërruara me vetura të reja apo edhe vetura të cilat për ndonjë arsye duhet të shkatërrohen, transmeton Express.Në videon e mëposhtme, mund të shihni kujdesin ndaj ambientit dhe precizitetin e inxhinierisë gjermane.

Support Ukraine