Intensifikohet gara ndërmjet BMW dhe Mercedes

24 Janar 2018 - Gazeta Express

Intensifikohet gara ndërmjet BMW dhe Mercedes

BMW ka zbuluar planet mjaft ambicioze sipas të cilëve në dy vitet e ardhshme, deri më 2020-ën, kompania gjermane prestigjioze planifikon ta arrijë rivalin e saj më të madh, Mercedesin, sa i përket shitjes së automjeteve.

Qe një kohë të gjatë BMW ka pasur rezultate të mira të shitjeve për dallim nga Mercedesi, por titullin e ka humbur në vitin 2016, transmeton Koha.net. Në këtë rast A-Class ia ka kaluar Series 1.

Vitin e kaluar, dallimi i shitjeve mes këtyre dy kompanive prestigjioze gjermane ishte vetëm rreth 200,000 vetura. Mercedesi ka shitur rreth 2.29 milionë vetura, ndërsa BMW ka arritur që të shesë 2.09 milionë vetura.

 

Shiteni Makinën Tuaj