Për herë të parë në historinë e saj, BMW detyrohet të ndalojë prodhimin, arsyeja do ju habis

5 vjet, 4 muaj më parë - 22 Mars 2017, Gazeta Express
Për herë të parë në historinë e saj, BMW detyrohet të ndalojë prodhimin, arsyeja do ju habis
BMW ndaloi prodhimin për 40 minuta si pasojë e një veprimi të papërgjegjshëm të dy punonjësve të saj.

Gazeta lokale Merkur.de në qytetin e Munihut ka shkruar se në fillim të marsit BMW është detyruar që për dyzet minuta të ndaloj linjën e saj të prodhimit në Munih si pasojë e veprimeve të papërgjegjshme të dy punonjësve të saj, transmeton Express. Ata kishin ardhur të dehur në punë dhe ishin nën ndikimin e narkotikëve të llojit Marihuanë.

Si pasojë e kësaj, linja e prodhimit ishte mbyllur për 40 minuta, ku BMW AG ka pranuar se ky incident i kishte kushtuar në vlera pesë shifrore.

Support Ukraine