Greqia zgjat masat kufizuese ndaj COVID-19: Kufiri me Shqipërinë mbyllur deri më 12 tetor

3 vjet, 9 muaj më parë - 3 Tetor 2020, Gazeta Shqiptare
Greqia zgjat masat kufizuese ndaj COVID-19: Kufiri me Shqipërinë mbyllur deri më 12 tetor
Situata e përkeqësuar në Athinë me COVID-19 ka detyruar qeverinë greke të zgjasë masat kufizuese duke mbajtur mbyllur kufirin edhe për 12 ditë me Shqipërinë, Maqedoninë e Veriut dh Turqinë me të cilat Greqia kufizohet me rrugë tokësore.

Masa do të jetë e vlefshme deri më 12 tetor teksa në Greqi probleme ka vetëm rajoni i Atikës, dhe shpërthimet e infektimeve nga COVID-19 janë në kryeqytet, Athinë. Por duket se kjo ka prekur edhe Shqipërinë, teksa do të vijojë rregulli i mëparshëm me 300 qytetarë që lejohen të kalojnë nga Kapshtica brenda 24 orëve dhe 750 nga Kakavija, me test negativ PCR për COVID-19, vërtetim të përkthyer dhe formularin PFL grek.

Support Ukraine