Fabrika i shet me lirim këto vetura, për një arsye mahnitëse

5 vjet, 1 muaj më parë - 11 Prill 2017, Gazeta Express
Fabrika i shet me lirim këto vetura, për një arsye mahnitëse
Klientët pritet të përfitojnë nga kompania Mazda, që ka prodhuar shumë njësi të modelit MX-5 Miata dhe që tani dëshiron t’i heq ato me shpejtësi.

Prodhuesi japonez e ka mbivlerësuar kërkesën për këtë makinë sportive dhe po përpiqet t'i shesë me lirim, që të lirojë vendin për veturat tjera.

Në fillim të muajit që vjen, do të bëhet i ditur çmimi i veturës Miata, i cili pritet të jetë më i lirë për dymijë dollarë, por kjo ende nuk është konfirmuar.

Ajo që dihet me të vërtetë është se ata që e kanë blerë së fundmi një makinë të tillë, do të shpërblehen me një sasi të konsiderueshme të parave.