Mazda MX-5 apo Fiat 124 Spider: Cila veturë është më e mirë?

5 vjet, 6 muaj më parë - 23 Janar 2017, Gazeta Express
Mazda MX-5 vs Fiat 124 Spider
Mazda MX-5 vs Fiat 124 Spider
Të ndërtuara në të njëjtën platformë, janë pothuajse të njëjta, por kanë elemente dhe detaje unike që dallojnë me njëra-tjetrën.

Të krahasuara ndaras, mund të vëreni se Fiati është më i gjatë dhe se ka disa dallime të pjesën e përparme dhe të pasme, transmeton Telegrafi.

Mirëpo, nëse hyni brenda, pos dallimeve në enterier gati gjithçka tjetër është e njëjtë.

Mazda MX-5 me 1.5-litra katër cilindra dhe 129 kuajfuqi, apo Fiati 124 Spider që ka 1.5-litra dhe 138 kuajfuqi, që të dyja janë të këndshme për vozitje, por edhe të shtrenjta për t'i blerë.

Në videon e postuar më poshtë, mund t'i hiqni dilemat e të kuptoni se cila është më e mirë se tjetra.

Support Ukraine