Duan t’i ikin trafikut në shi, shikoni si i kap Policia shkelësit

4 vjet, 7 muaj më parë - 25 Janar 2019, opinion
Duan t’i ikin trafikut në shi, shikoni si i kap Policia shkelësit
Policia Rrugore vazhdon të ushtrojë “gjuetinë” ndaj shkëlësve të trafikut, duke i filmuar dhe më pas gjobitur.

Në një video të publikuar së fundmi, Policia Rrugore shfaq rastet e shkeljes së rregullave të qarkullimit, ndërsa bën me dije se do të vazhdojë fotografimi i çdo rasti që kapet në shkelje.

Sipas Policisë Rrugore, edhe pse është shi, kjo nuk do të thotë të shfrytëzosh korsitë e dedikuara për shërbim public, për të dalë sa më shpejt nga trafiku.

Ndaj për këtë rast siç shikohet edhe në videon e mëposhtme, janë evidentuar dhe ndëshkuar një sërë drejtues mjetesh që kanë kryer shkeljet e mësipërme.

Support Ukraine