Balluku inspekton punimet në aksin Orikum-Dukat/ Rruga drejt përfundimit, ja kur do të jetë gati

3 javë, 1 ditë më parë - 2 Prill 2024, opinion
Balluku inspekton punimet në aksin Orikum-Dukat/ Rruga drejt përfundimit, ja kur do të jetë gati
Punimet në aksin Orikum-Dukat janë drejt përfundimit. Ministrja e Energjisë dhe Infrastrukturës dhe njëkohësisht zv.kryeministrja Belinda Balluku inspektoi punimet, ku u shpreh se po punohet për 2 kilometrat e fundit.

Balluku tha se rruga është në 2 km e fundit të tapetit të asfaltit dhe pritet të përfundojë brenda 15 ditësh. 

Ministrja u shpreh se sfida për këtë sezon veror është mbarimi i tunelit të Llogarasë brenda datës 30 qershor, ashtu siç është premtuar. 

Janë 2 km e fundit të tapetit të asfaltit, me ritmet që po ecën kantieri do jetë gati për 15 ditë. Proceset e shpronësimit shkaktojë ndonjëherë vonesa të vogla në rastin e rrugëve. Sfidë është mbarimi i tunelit të Llogarasë brenda 30 qershorit dhe lidhja e këtij aksi me tunelin”,-tha Balluku. 

Support Ukraine