Opel Insignia GSi Sports Tourer 2018

6 years, 8 months ago - 8 September 2017, Gazeta Express
Opel Insignia GSi Sports Tourer 2018
Shumë e mprehtë, precize dhe shumë e fuqishme, kjo është Insignia GSi.

Opel Insignia GSi Sports Tourer e re vjen me motor 2.0-litër BiTurbo me 210 kf dhe 480 Nm torkë, transmeton Express. Fuqia nga motori tek rrotat transmetohet përmes transmisionit automatik me 8 shpejtësi të cilat mund të ndërrohen me anë të pedaleve të vendosura prapa timonit.

Shpenzimet e këtij modeli shkojnë 8.9 l/100km në urban, 6.1 l/100km në rrugë të hapur, pra shpenzime të kombinuara janë 7.3 l/100km.

Support Ukraine