Bookmark This

2018' Mercury

€1,300
Report This Ad!
 
Expired
Type: With the outboard motor

Shitet motorr Mercuri 6 hp (pothuaj i ri), viti 2018, perdorur vetem 2 jave, me 4 vjet garanci nga koncesionari ne Shqiperi. Motorri ka dhe depoziten e karburantit dhe aksesoret e tjere, dhe ka te gjithe dokumentacionin e nevojshem (dogane, regjistrim, libreze)

Konsumi minimal, gjendja perkryer pasi eshte i ri, transportohet lehtesisht, shitet per arsye te marrjes nje motorri pak me te madh.

Ideal per mjete te vogla lundruese ose peshkim.

Cel. : 0696087683

Sell Your Car