Report This Ad!
Bookmark This

2011' Mercedes-Benz C 300

€7,999
  • 2011 Mercedes-Benz C 300 in Elbasan, Albania
  • 2011 Mercedes-Benz C 300 in Elbasan, Albania - 2
  • 2011 Mercedes-Benz C 300 in Elbasan, Albania - 3
  • 2011 Mercedes-Benz C 300 in Elbasan, Albania - 4
  • 2011 Mercedes-Benz C 300 in Elbasan, Albania - 5
  • 2011 Mercedes-Benz C 300 in Elbasan, Albania - 6
Mileage: 15000 km
Fuel: Petrol
Transmission: Automatic
Exterior color: Black

Makina eshte e ardhur nga Amerika dhe e targuar me te gjitha dokumentat e paguara dhe letrat e xhamave te zinj per 5 vjet. Nuk ka nevoje per anje sherbim . Vaji dhe filtrat te nderruara . Gomat e reja . Kilometrat origjinale dhe ska nevoje per asgje . . E pa perdorur ne shqiperi . Shume e paster si brenda dhe jasht. pa aksident me pare. Ana motorrike dhe xhenerike eshte e perkryer .

  • 067Show phone
  • Elbasan
  • 9 January 2022