Report This Ad!Rate This!Bookmark This

2008' Lancia Musa

€3,400
3 photos
Mileage: 200000 km
Fuel: LPG
Transmission: Manual
Exterior color: Grey

Km 218000, Benzin/Gaz shumë ekonomike, Goma të reja dhe me Konvergjenc të bëra njëkohesisht. Në 212500 km shërbimet e bëra komplet, Vaj, Filtër Vaji, Filtër Ajëri, Ripi i trazmisionit, Pompë uji, Amoertizatorët. Filtri i Gazit është ndëruar tani afër tek Nardi në Fier.

  • 069Show phone
  • Vlore
  • 12 May 2022