Gjeni Varkat 

Seaswirl

Bëj

Viti

Çmimi

E dhëna hyrëse nuk është një numër!
E dhëna hyrëse nuk është një numër!

Vendndodhje

Kërkoni
 • €11,000

  2007' Seaswirl

  I skaduar7 Nëntor 2019, Tiranë

  Shes skaf, marka Seaswirl. Model bowrider/open, me motorr Volvo Penta 3.0L (4kohesh) me gjatesi 5.5 metra dhe karrelon. Viti prodhimit 2007. Skafi eshte me bojen ... 

  Shto te të preferuarat

 • 2007' Seaswirl

  €16,000

  2007' Seaswirl

  I skaduar19 Tetor 2017, Tiranë

  Motoskaf i markes Amerikane Seaswirl, bowrider/open 5.5 m. Viti i prodhimit 2007. Viti i lundrimit te pare 2008. Motorr i brendshem Volvo Penta (kater kohesh) ... 

  Shto te të preferuarat

 • 2016' Seaswirl

  €16,000

  2016' Seaswirl

  I skaduar29 Qershor 2017, Tiranë

  Motoskaf i markes Amerikane Seaswirl, bowrider/open 5.5 m. Viti i prodhimit 2007. Viti i lundrimit te pare 2008. Motorr i brendshem Volvo Penta 3.0L (GLP) ... 

  Shto te të preferuarat

Shiteni Makinën Tuaj