Gjeni Varkat 

Polaris

Bëj

Viti

Çmimi

E dhëna hyrëse nuk është një numër!
E dhëna hyrëse nuk është një numër!

Vendndodhje

Kërkoni
 • 2004' Polaris

  €5,000

  2004' Polaris

  I skaduar19 Qershor 2018, Vlorë

  Shes motor uji te vitit 2004, me cilindrat 700cc fuqia 30kw me gjatesi 3.55m dhe gjerèsia 1.22m 3 vèndèsh. Mjeti èshtè nè gjèndje tè shkèlqyer ... 

  Shto te të preferuarat

Shiteni Makinën Tuaj