Shto te të preferuarat

2009' Johnson BRP

€3,600
Sinjalizoni këtë reklamë!
  • 2009 Johnson BRP në Vlorë, Shqipëri
  • 2009 Johnson BRP në Vlorë, Shqipëri - 2
  • 2009 Johnson BRP në Vlorë, Shqipëri - 3
  • 2009 Johnson BRP në Vlorë, Shqipëri - 4
  • 2009 Johnson BRP në Vlorë, Shqipëri - 5
  • 2009 Johnson BRP në Vlorë, Shqipëri - 6
I skaduar
Lloj: Gomë

Okazion shes gomone me motor 60 hp 4 kosh dhe me dekumenta te regullta.pa karel