Gjeni Varkat 

Anije në Kavajë

Bëj

Viti

Çmimi

E dhëna hyrëse nuk është një numër!
E dhëna hyrëse nuk është një numër!

Vendndodhje

Kërkoni
 • €2,400

  2009' Honda Marine

  I skaduar22 Gusht 2019, Kavajë

  Skafi esht ne gjendje shum te mir pak i perdorur tani ka ardhur me dogan te paguar ndezje me cels bateri shitet per arsye mos ... 

  Shto te të preferuarat

 • €4,200

  2011' Mercury

  I skaduar1 Gusht 2019, Kavajë

  Skafi esht ne super gjendje dhe shum i shpejt me letra esht shum i bukur DISPONON MOTOR 150 DY KOHESH cmimi 4200€ 

  Shto te të preferuarat

 • €4,200

  2009' Mercury

  I skaduar27 Qershor 2019, Kavajë

  Skafi esht ne super gjendje dhe shum i shpejt me letra esht shum i bukur cmimi 4200€ 

  Shto te të preferuarat

 • €1,900

  2008' Honda

  I skaduar31 Janar 2019, Kavajë

  Skafi esht me letra shqiptare te regulla esht vetem per gara shum shpejt 4 vendesh viti 2008 

  Shto te të preferuarat

 • €2,900

  2010' Honda Marine

  I skaduar2 Dhjetor 2018, Kavajë

  Skafi esht ne gjendje shum te mir pak i perdorur tani ka ardhur me dogan te paguar ndezje me cels bateri shitet per arsye mos ... 

  Shto te të preferuarat

 • €2,200

  2008' Honda

  I skaduar11 Tetor 2018, Kavajë

  Skafi esht me letra shqiptare te regulla esht vetem per gara shum shpejt 4 vendesh viti 2008 

  Shto te të preferuarat

Shiteni Makinën Tuaj