2023' Toyota RAV4 photo #1
2023' Toyota RAV4 photo #2
2023' Toyota RAV4 photo #3
2023' Toyota RAV4 photo #4
2023' Toyota RAV4 photo #5
2023' Toyota RAV4 photo #6
6 foto

2023' Toyota RAV4

Sinjalizoni këtë reklamë!Vlerësojeni këtë!Shto te të preferuarat
€28,500
Publikuar 26 Prill 2024ID: gYvdVK

Information from the owner

Trupi: Kamion kamionçinë
Mosha: 1 vit
Transmision: Automatike
Ngjyra e jashtme: Gri

Komente të shitësit rreth 2023' Toyota RAV4

KEMI LICENSEN E IMPORTIMIT TE MAKINAVE NGA KINA NE SHQIPERI.
KONKUROJM CDO CMIM TREGU PER SASI DHE PER POROSITJE ME PARAPAGES (% negociohet)
GJITHASHTU KEMI SHOWROOMIN TON DHE SERVISIN.
OFROJM KONSULECE ZGJEDHJE SI DHE ASISTENC.
MAKINAT NE SHOWROOM KAN GARANCI 3 VJECARE.
MAKINAT QE POROSITEN KAN CMIM ME TE ULET SI RRJEDHOJ PERFSHIHET VETEM ASISTENCA E GARANCIS 3 VJECARE.
JEMI TE HAPUR NDAJ OFERTAVE TE KOMPANIVE.
DISPONOJM CDO LLOJ MAKINE ELEKTRIKE, HYBRIDE APO BENZINE TE PRODHUAR NE TREGUN AZIATIK.
PER ME TEPER KONTAKTONI NE WHATSAPP

Support Ukraine