Gjeni Makinat 

Smart Roadster

Bëni dhe modeloni

Viti

Çmimi

E dhëna hyrëse nuk është një numër!
E dhëna hyrëse nuk është një numër!

Transmision

Vendndodhje

Kërkoni
 • €1,600

  2004' Smart Roadster

  I skaduar20 Dhjetor 2018, Tiranë

  Benzinë 108300 km  w/marshi shpejtësisë automatik  E zezë 

   

  Shto te të preferuarat

Shiteni Makinën Tuaj