Gjeni Makinat 

Hyundai Atos

Bëni dhe modeloni

Viti

Çmimi

E dhëna hyrëse nuk është një numër!
E dhëna hyrëse nuk është një numër!

Transmision

Vendndodhje

Kërkoni
 • 2007' Hyundai Atos

  €2,500

  2007' Hyundai Atos

  5 Prill 2020, Tiranë

  Benzinë 140000 km  Mekanike  

   

  Shto te të preferuarat

 • 2001' Hyundai Atos

  €1,300

  2001' Hyundai Atos

  I skaduar4 Korrik 2018, Tiranë

  1000 cc, Benzinë 65000 km  Mekanike  Blu 

   

  Shto te të preferuarat

 • 1999' Hyundai Atos

  €1,500

  1999' Hyundai Atos

  I skaduar18 Shtator 2017, Tiranë

  4000 cc, Benzinë  Mekanike  E zezë 

  Dokumentat i skadojne ne Dhjetor. 

  Shto te të preferuarat

Shiteni Makinën Tuaj