Gjeni Makinat 

Citroen Saxo

Bëni dhe modeloni

Viti

Çmimi

E dhëna hyrëse nuk është një numër!
E dhëna hyrëse nuk është një numër!

Transmision

Vendndodhje

Kërkoni
 • €700

  1994' Citroen Saxo

  I skaduar14 Maj 2018, Durrës

  1400 cc, Benzinë 250000 km  Mekanike  E kuqe 

   

  Shto te të preferuarat

Shiteni Makinën Tuaj