Gjeni Mjete Komerciale 

Toyota

Bëj

Viti

Çmimi

E dhëna hyrëse nuk është një numër!
E dhëna hyrëse nuk është një numër!

Vendndodhje

Kërkoni
 • 2020' Toyota

  €21,480

  2020' Toyota

  3 Korrik 2020, Durrës

  2000 cc, Naftë 3 km  Automatike  E bardhë 

  2020 Toyota Hilux Revo G Double Cab sale by UCES MOTORS 

  Shto te të preferuarat

 • 2015' Toyota Tundra TRD Pro

  €16,500

  2015' Toyota Tundra TRD Pro

  I skaduar30 Maj 2018, Korçë

  5700 cc, Benzinë 24454 km  Automatike  E kuqe 

  2015 Toyota Tundra TRD Pro. Për më shumë informacion mbi këtë automjet dhe shumë më tepër automjete të përdorura dhe të reja të shitura nga ... 

  Shto te të preferuarat

 • 2014' Toyota

  €12,000

  2014' Toyota

  I skaduar7 Mars 2018, Devoll

  Naftë 90300 km  Automatike  Argjendi 

  Please contact me directly via email as i am out of Albania. {censored} 

  Shto te të preferuarat

Shiteni Makinën Tuaj