Shto te të preferuarat

2002' MAN

€16,900
Sinjalizoni këtë reklamë!
 
I skaduar
Lloj: Kamion

KAMION MAN 14-280
-VITI I PRODHIMIT 2002
-FUQIA MOTORRIT 280 HP
-PESHA MBAJTESE 7TON
RIMORKIO---
-VITI I PRODHIMIT 2010
-PESHA MBAJTESE 11 TON

(KAMION+ RIMORKIO)
VOLUMI TOTAL I MJETIT =99M3
VOLUM I PERDORSHEM PER NGARKESE =83M3
KAPACITETI MBAJTES 18TON.

SERVISE TE KRYERA PERIODIKE TE ADMINISTRUAR ME LIBER .
TAKSA DHE SIGURACIONE TE PAGUARA.

Shiteni Makinën Tuaj