Gjeni Mjete Komerciale 

Caterpillar

Bëj

Viti

Çmimi

E dhëna hyrëse nuk është një numër!
E dhëna hyrëse nuk është një numër!

Vendndodhje

Kërkoni
 • 2010' Caterpillar

  €26,500

  2010' Caterpillar

  I skaduar27 Korrik 2017, Durrës

  Katerpilar 428 d me dogan te paguar me hapje dhe zjatje ka dy kava 60 30 ka dhe kov betoni 

  Shto te të preferuarat

Shiteni Makinën Tuaj