Gjeni Mjete Komerciale 

Cat

Bëj

Viti

Çmimi

E dhëna hyrëse nuk është një numër!
E dhëna hyrëse nuk është një numër!

Vendndodhje

Kërkoni
 • 2005' Cat M315 i 99

  €30,000

  2005' Cat M315 i 99

  I skaduar17 Shkurt 2018, Tiranë

  Eskavator me goma Cat M315 i 99 me thik dhe kambaleca. Cmimi:30.000€. Cel:0696669622 

  Shto te të preferuarat

 • 2010' Cat M315

  €30,000

  2010' Cat M315

  I skaduar16 Nëntor 2017, Tiranë

  Eskavator me goma Cat M315 i 99 me thik dhe kambaleca. Cmimi:30.000€. Cel:0696669622 

  Shto te të preferuarat

Shiteni Makinën Tuaj