Volvo XC40 – Vetura më e mirë e vitit në Europë

4 vjet, 5 muaj më parë - 7 Mars 2018, Gazeta Express
Volvo XC40 – Vetura më e mirë e vitit në Europë
Volvo XC40, vetura e cila debutoi shtatorin e shkuar, është zgjedhur Vetura më e mirë e vitit 2018.

Shtatë vetura të reja synonin titullin prestigjioz. Në garën për më të mirin Volvo mposhti Alfa Romeo Stelvion, Audin A8, BMW 5-Series, Citroen  C3 Aircorss, Kia Stingerin dhe Seat Ibizan.

Ky çmim u nda pas votimit të 60 gazetarëve nga 23 shtete të Evropës. Volvo siguroi 325 vota, Seat Ibiza 242, ndërsa BMW 5-Series në vendin e tretë 226.

Për zgjedhjen e veturës më të mirë janë këto kritere: Dizajni, rehatia, siguria, ekonomia, manovrimi, performanca, funksionaliteti, pajisjet argëtuese, kënaqësia e shoferit dhe çmimi.

Support Ukraine