Sistemi i ri i zinxhirëve për dimër shumë më i mirë se sa të tanishmit

6 vjet, 2 muaj më parë - 4 Janar 2017, Gazeta Express
Sistemi i ri i zinxhirëve për dimër shumë më i mirë se sa të tanishmit
‘Rotogrip’ i mban të sigurt shoferët, pasi nuk kanë nevojë që të dalin jashtë veturës e t’i vënë zinxhirët, por vetëm me një buton mund t’ aktivizojë ata

'Rotogrip' është një sistem automatik i zinxhirëve të borës, i cili punon në shpejtësi të vogël, para dhe pas.

Ato vendosen sistem afër rrotave, dhe rrotullohen me rrotat, duke hapur zinxhirët para gomave, e që rritë ngjitjen në rrugë të veturave e kamionëve për 45 për qind, transmeton koha.net.

Rotogrip, i cili është i dizajnuar që të përshtatet për shumë vetura, aktivizohet me një shtypje të butonit brenda veturës.

Support Ukraine