Reshjet e dendura të shiut shkaktojnë probleme në infrastrukturë në Pukë/ Prurjet dëmtojnë rrugë, ura e linja të ujësjellësit!

1 vit, 5 muaj më parë - 27 Shtator 2022, gsh.al
Reshjet e dendura të shiut shkaktojnë probleme në infrastrukturë në Pukë/ Prurjet dëmtojnë rrugë, ura e linja të ujësjellësit!
Reshjet e dendura të shiut kanë përfshirë pjesën më të madhe të vendit prej ditës së djeshme. Në Pukë, shirat e dendur kanë shkaktuar dëme në disa akse rurale.

Prurjet ujore kanë dëmtuar dhe elementë të tjerë të infrastrukturës rrugore. Në disa fshatra raportohen të dëmtuara ura, linja ujësjellësi dhe mullinj bloje.

Nga ana e institucioneve lokale po merren masa për kthimin në normalitet.

Support Ukraine