Qarkullonte në sens të kundërt, shoferi gjobitet dhe i pezullohet patenta për 16 muaj

10 muaj, 2 javë më parë - 17 Prill 2023, opinion
Qarkullonte në sens të kundërt, shoferi gjobitet dhe i pezullohet patenta për 16 muaj
Policia Rrugore nga monitorimi i rrjeteve sociale ka konstatuar një drejtues automjeti që qarkullonte në sens të kundërt me levizjen, në rrugë inteurbane.

Menjëherë, nga shërbimet e Policisë Rrugore u organizua puna për identifikimin e drejtuesit të automjetit, i cili pasi u lokalizua u shoqërua në Komisariatin Rajonal të Policisë Rrugore Tiranë.

Drejtuesi i automjetit u ndëshkua me gjobë12 000 lekë të rinj, pezullim të lejes së drejtimit për 16 muaj, si dhe iu zbritën 3 pikë nga pikët e lejes së drejtimit.

Support Ukraine